Высокое Качество

Быстрая Доставка

Отличный Сервис

Om os

Inter Ice-Pump ApS er grundlagt i Skive som ligger i Midt & Vestjylland i Danmark.

Virksomheden ejes af de to grundlæggere, Ole Frederiksen og Ole Kjeldsen, som begge har årelang erfaring inden for udvikling og fremstilling af højkvalitets pumper samt Thomas R Olsen, som har en stor erfaring indenfor forretningsudvikling og selskabsledelse. Selskabet ledes af de 3 ejere i fællesskab.

Inter Ice-Pump ApS har siden 2001 haft fokus på udvikling og fremstilling verdens bedste ispumper samt højkvalitetsreservedele til ispumper. Virksomheden sælger sine produkter gennem et verdensomspændende net af distributører og er desuden OEM-leverandør af pumper til de førende fabrikanter af iscremefrysere verden over.

Inter Ice-Pump ApS' produkter har deres udgangspunkt i den verdensberømte HOYER-pumpe. I dag fremstiller virksomheden foruden HOYER-pumpen også sin egenudviklede IIP-pumpe, CREPACO-rotorhjul og pumper. Desuden fremstilles et omfattende udvalg af reservedele til pumperne samt et bredt udvalg i skrabeknive, lameller og cylindre.

Inter-Ice Pump ApS lægger stor vægt på, at levere produkter, hvor kvalitet, præcision og holdbarhed er i højsædet. Pumperne og reservedelene fremstilles på højpræcisions 3 og 5 akset CNC maskiner og gennemgår omfattende kvalitetstests inden de leveres til kunderne.

Kvalitetspolitik
Hos Inter-Ice Pump tilstræber vi konstant at forbedre os og sikre, at vi leverer en ensartet høj kvalitet. Derfor har vi udarbejdet en kvalitetspolitik som kan læses ved at klikke på nedenstående link.
Læs mere...
Nov 2014 - Ny hjemmeside
Vi har opdateret vores hjemmeside, og gjort den mere brugervenlig. Tag et kig rundt, og find en masse ny information og produktdata.
Læs mere...

​HVEM ER VI

Inter Ice-Pump ApS
​​CVR: 10073065

KONTAKT OS

FIND VEJ

Ulvevej 11
​7800 Skive